Gezamenlijke thema avond voor de mannen en vrouwen verenigingen

Beste gemeenteleden van de Bron,

We praten u hier even bij over de vrouwenverenigingen. In oktober zijn we van start gegaan en vooral de jonge vrouwenvereniging mochten heel wat nieuwe leden aanmelden. Het is heel fijn om zo letterlijk te groeien als vereniging. De bijbelstudie over Jeremia geven gesprek stof genoeg, die zorgen voor waardevolle ontmoetingen.

14 november hebben we gezamenlijk een tapas workshop avond voorgeschoteld gekregen over het werk voor st. Wycliffe in Mali, door Willem en Christien. De voornaamste boodschap hieruit was wat een voorrecht het is om zoals wij de bijbel altijd en overal tot onze beschikking hebben, en om hier gebruik van van te maken.

D.v. 23 januari zal er weer de gezamenlijke thema avond zijn met de mannenverenigingen. Ds. Goyert zal deze avond een lezing houden als voorzitter voor de st. Messias belijdende Joden. Iedereen kent de spreker en verdere aansporing om deze avond bij te wonen zal dan ook overbodig zijn. De avond zal in de ‘beamer’zaal gehouden worden die begint om 20.00u tot ongeveer 22.00uur en er zal voor iets lekkers bij de koffie gezorgd worden.